1-op-1 Marketing coaching

In 12 weken meer klanten via online kanalen

Ben je er klaar mee? Dat getwijfel van jezelf over wat je moet posten, mailen of doen om meer klanten aan te trekken? Vind je het lastig om online zichtbaar te zijn omdat je het graag goed wil doen?

Dan is het tijd voor een plan. Niet langer zelf alles bedenken en oplossen maar aan de slag met een concreet stappenplan om klanten aan te trekken en je bedrijf te laten groeien.

En daar help ik je met alle plezier bij. Samen zetten we in 12 weken jouw persoonlijke marketingstrategie op papier. Je start op een moment dat voor jou het beste past.

Met een plan op zak wordt het allemaal zoveel lichter en leuker. Jij kunt dit.

Van perfectionist naar perfectioNIKS

Bij jou zit de perfectionist achter het stuur: 'Is het wel goed genoeg wat ik online deel?' of Ik heb geen inspiratie!' of 'Wat vinden anderen hiervan?'

Gedachten die energie vreten. Energie die je liever besteedt aan je klanten. En dus doe je dat ook.

Op zich niks mis mee. Maar lieve ondernemer, als je wilt groeien, moet die perfectionist plaatsmaken voor een optimist. Een optimist die het leuk vindt om dingen uit te proberen zonder zich daarvoor te schamen. Maar… niet stuurloos zonder plan.

Want je bent nu al een tijd bezig als ondernemer. Je hebt veel zelf uitgezocht en geprobeerd. Je website staat en je bent al actief op social media. Maar als je heel eerlijk bent, dan haal je hier nog nauwelijks betalende klanten uit. Je bent niet gewend om zelf zichtbaar te zijn en vindt het lastig om in de spotlight te staan. Maar je wil wel klanten aantrekken via je online kanalen om zo je bedrijf te laten groeien.

Je hebt alleen geen idee hoe je dit strategisch aanpakt, je probeert eigenlijk maar wat. Je bent lekker gestart, hebt lang over je aanbod nagedacht en bent online actief. Maar er gebeurt nog niet veel. Je nieuwsbrief wordt nauwelijks gelezen en je e-book wordt alleen door vrienden en familie  gedownload.

Je merkt dat je je motivatie verliest om regelmatig online zichtbaar te zijn omdat het weinig tot geen klanten oplevert. Je ziet collega’s groeien maar bij jou komt er nog weinig binnen. Geen volgers, geen klanten, geen omzet. Van perfectionist naar perfectioNIKS. Je bent er klaar mee om maar wat aan te rommelen.

"Hopen dat je volgers klanten worden is niet de juiste strategie om je bedrijf te laten groeien.
Beter worden in marketing om klanten aan te trekken wel!"

Herken je jezelf hierin?

 • Je bent aan het consumeren geslagen. Het ene na het andere gratis e-book, webinar en online summit (wie bedenkt zo’n term trouwens) volg je. Het kost je veel tijd om al die kennis te verwerken en regelmatig zie je door de bomen het bos niet meer.
 • Je huidige klanten zijn dolgelukkig met je, maar je weet niet precies hoe je aan nieuwe klanten moet komen. Ook vergeet je regelmatig een vervolgaanbod te doen aan de klanten die je al hebt.
 • Je had niet verwacht dat er zoveel kwam kijken bij het ondernemerschap. Goed zijn in je vak betekent niet automatisch een goedlopend bedrijf. Verdorie!
 • Je mist een sparringsmaatje en hebt het gevoel dat je er helemaal alleen voorstaat.
 • Je raakt regelmatig overweldigd door social media. “Hoe komt iedereen aan die foto’s, hoe maken ze die plaatjes, moet ik ook Reels maken, ik ga niet dansen hoor!” Eigenlijk heb je geen zin in social media. Teveel werk en je doet het toch niet goed.
 • Je steekt veel tijd en energie in je online zichtbaarheid maar het levert je nog niet voldoende klanten en omzet op. Hierdoor krijg je het gevoel dat je tijd aan het verspillen bent.
 • Je voelt je gefrustreerd omdat je de problemen bij je potentiële klanten ziet, maar je weet niet hoe je ze kan bereiken om met JOU te willen werken.
 • Terwijl jij alle problemen van anderen in kaart brengt, helpt een ander jouw klanten.

Gooi die perfectionist uit het raam en kies voor meer bereik en meer omzet via online kanalen.

Dit is wat je graag wilt:

 • Vol vertrouwen zichtbaar zijn als ondernemer en weten welke waarde jij kan delen.
 • Meer leuke opdrachten en enthousiaste klanten zodat je je bedrijf ziet groeien in bereik en omzet.
 • Precies weten wat je moet doen en welke acties daarbij horen om consistent klanten aan te trekken op een manier die bij jou past.
 • Overlopen van de ideeën voor content om je klanten te inspireren én aan te trekken.
 • Een duidelijk en strategisch aanbod waarmee jij jouw klant het beste kunt helpen.
 • Handvaten voor sales. Hoe verkoop je je aanbod zonder nare trucjes?
 • Weten wat WEL en NIET werkt zodat je je kostbare tijd goed besteedt.
 • Iemand die 1-op-1 met je meedenkt waar voor jou de kansen liggen en hoe je hier op in kunt spelen.
 • Gewoon meer plezier hebben met marketing en klanten aantrekken die enthousiast worden van jouw kennis en hulp.

“Success doesn't come from what you do occasionally. It comes from what you do consistently.”

- Marie Forleo -

Zonder een goed doordacht plan is het als schieten met hagel. Je bereikt wel wat mensen. Maar zijn dit wel jouw ideale klanten? En worden deze mensen ook echt klant bij jou? 

Na het 1-op-1 Marketing coaching traject:

 • Weet je hoe je je kunt onderscheiden van de massa met jouw eigen unieke merk.
 • Raak je jouw ideale klant in het hart waardoor hij niet alleen klant wordt maar ook fan!
 • Weet je precies wat je nu wel en niet moet delen op je website en social media kanalen, zodat klanten getriggerd worden om met jou te werken.
 • Weet je hoe je van een stille volger een trouwe klant maakt.  
 • Heb je een ijzersterk aanbod waar klanten JA op zeggen.
 • Leer je hoe je tijd bespaart door te focussen op wat echt werkt en te stoppen met wat niks oplevert.
 • Heb je een stevige basis opgezet die je voor al je online kanalen kunt gebruiken.
 • Kies je een duidelijke focus waardoor je niet meer uren online rond hoeft te hangen. Je kunt je kostbare tijd besteden aan andere zaken.
 • Trek je voldoende klanten aan en maak je een goede omzet ook al heb je nog geen 10.000 volgers.

   In dit traject breng je focus en structuur in je marketing. Dit geeft je rust en zelfvertrouwen. Niet langer aanrommelen maar duurzaam groeien. 

   Dit is wat we gaan doen:

   Het traject is verdeeld in 12 modules.

   Klanten over Soof

   EVEN PRAKTISCH: wat houdt dit traject in?

   Wanneer start het en hoe lang duurt het?

   Er is geen vaste startdatum. Je kunt beginnen wanneer het jou uitkomt.

   Met dit traject van 12 weken leer je hoe je je website en social media inzet om consistent klanten aan te trekken. Iedere week krijg je een nieuwe module waar je meteen mee aan de slag gaat. En je doet het dus niet alleen. Binnen die 12 weken plannen we twee 1-op-1 calls waarin we met jouw specifieke vraagstukken aan de slag gaan. Zo groei je sneller en kom je echt verder.

   Wanneer voor jou het beste moment is om te starten? Dat bepaal je zelf. En ja... je bent ALTIJD druk. Jij beslist of je nu in actie wilt komen om te gaan groeien met je bedrijf, of dat je het zelf blijft proberen. 

   Online te volgen

   Je volgt het traject volledig online. Je kunt dus helemaal zelf indelen wanneer je wat doet. Je haalt wel het beste resultaat wanneer je iedere week tijd maakt om de opdrachten uit de modules te doen. Want hier gaan we ook mee aan de slag tijdens onze 1-op-1 calls.

   De online omgeving blijft minimaal 2 jaar toegankelijk zodat je hier steeds weer naar terug kunt grijpen als een soort online bibliotheek.

   1-op-1 support

   Je kunt heel veel kennis online vinden, maar ook echt toepassen in de praktijk is een volgende stap. Ik ben je persoonlijke supporter in deze twaalf weken. Tijdens het traject plannen we de twee 1-op-1 videocalls in. Ik ben je vraagbaak én je stok achter de deur. Ik lees mee met je teksten en opdrachten. Verder krijg je mailsupport zodat je me tijdens het traject al je vragen kunt stellen. Je hoeft het niet meer allemaal zelf uit te vinden.

   Investering

   De investering voor dit traject is €997 ex btw. Daarvoor krijg je de 12 online modules, twee 1-op-1 videocalls en mailsupport met antwoord op al je vragen tijdens deze 12 weken.

   Het is een intensief traject, investeer dus ook in tijd. Hoe meer tijd en energie je er tijdens deze 12 weken in steekt, hoe meer je eruit haalt.


   Veelgestelde vragen

   Klanten over Soof