Aan de Slag dag

In één dag een stevig fundament neerzetten voor jouw marketing en online zichtbaarheid

Je bedrijf staat, je haalt mooie resultaten en je klanten zijn super tevreden. Je gaat voor kwaliteit en wil dat ook uitdragen. Je hebt alleen moeite met al dat online marketing geweld.

Je hebt al van alles zelf geprobeerd en hier en daar eens een training gevolgd. Maar het heeft nog niet veel opgeleverd, het kost vooral veel tijd.

Het kan ook anders. En makkelijker. Door een slimme strategie op te zetten waar jij je goed bij voelt én die goed vol te houden is. Niet langer zelf alles bedenken en oplossen maar een gericht actieplan voor meer focus en structuur in je online zichtbaarheid.

Daar help ik je met alle plezier bij. Samen zetten we in één dag jouw persoonlijke marketingstrategie op papier. Zodat je weet waar je je tijd en energie in moet steken. Én wat je (nu) niet hoeft te doen.

Tijd voor een helder plan. We gaan samen aan de slag.

Klinkt goed!
Ik plan een kennismaking in

Je bent klaar met 'maar wat doen'

Je hebt al het nodige uitgeprobeerd online maar de resultaten vallen tegen. Je weet dat je zichtbaar moet zijn om top of mind te worden én te blijven bij je huidige en potentiële klanten.

Het kost alleen zoveel tijd. Je weet niet goed wat werkt en wat niet. En het moet allemaal tussen de bedrijven door. Je doet alles zelf en hebt als zzp'er tenslotte geen collega die hier verstand van heeft.

Het liefste wil je een helder plan én weten wat nu het belangrijkste is om te doen online en waar je je tijd niet in hoeft te steken. Want nu of straks, je bent ontzettend druk en je hebt nooit tijd over.

Maar wel een plan dat past bij jouw bedrijf zodat het goed voelt én zodat je het vol kunt houden. Geen dertien-in-een-dozijn strategie waar je er al zoveel van ziet online. Want marketing is geen one trick pony. Het is strategisch kiezen, zaaien en oogsten, consistent.

Een gericht actieplan is essentieel om niet weer vol enthousiasme te starten om vervolgens na een paar weken te constateren dat het weer onderop de prioriteitenlijst staat.

Maar hoe pak je dat nou aan? En hoe ga je het vervolgens uitvoeren? Waar begin je? En wat heb je nodig? We doen het samen tijdens de Aan de Slag dag.

"A goal without a plan is just a wish."
Antoine de Saint-Exupery

Het hoeft niet zo ingewikkeld te zijn

Het is een beetje flauw om te zeggen maar alles wat je nodig hebt is een blok in je agenda en een beetje durf om slimme keuzes te maken. Tijdens de Aan de Slag dag stel ik je 1001 vragen en op basis van jouw antwoorden en wensen zetten we samen een slimme strategie op. Ik werk het uit tot een concreet en haalbaar plan waar je zelf mee aan de slag kunt. Moet je alleen wel die tijd in je agenda blokken 😉

Na de Aan de Slag dag:

 • Onderscheid jij je van de ondernemers die ogenschijnlijk hetzelfde doen.
 • Weet je precies hoe je je ideale klant in het hart raakt waardoor hij niet alleen klant wordt maar ook fan!
 • Heb je een strategie die aansluit bij jouw bedrijf. Dus geen kant en klaar template waar je je naar moet voegen 'omdat het zo hoort'.
 • Leer je hoe je tijd bespaart door te focussen op wat echt werkt en te stoppen met wat niks oplevert.
 • Heb je een hoop tips en tools in handen waardoor het nog makkelijker is om aan je marketing en zichtbaarheid te blijven werken.
 • Heb je een duidelijk plan waar je steeds op terug kunt vallen als het even anders loopt.
 • Heb je gewoon meer plezier in marketing en zichtbaar zijn om zo klanten aan te trekken die enthousiast worden van jouw kennis en hulp.

Tijdens deze dag brengen we focus en structuur in je marketing. Ik denk met je mee, kijk waar je kansen liggen en hoe je hier op in kunt spelen.

We sluiten de dag af met een gericht actieplan. Dit geeft je rust, focus en zelfvertrouwen. Niet langer aanrommelen maar gericht en duurzaam groeien.

Ja, ik weet genoeg!
Ik plan een kennismaking in

“Consistent action creates consistent results.”
- Christine Kane -

Even praktisch! Hoe gaat het in zijn werk?

Kennismaking

Je wil uiteraard eerst weten of ik jou goed kan helpen en of mijn manier van werken bij je past. Daarom plannen we eerst een vrijblijvend online kennismakingsgesprek. Dat kun je doen via een van de gele knoppen op deze pagina. Je kunt zelf een beschikbare datum prikken.

Gaan we samenwerken? Dan prikken we na de kennismaking meteen een datum voor de Aan de Slag dag.

Wat gaan we doen tijdens de Aan de Slag dag?

Een dag lang staat jouw bedrijf in het middelpunt. Ik stel je dus heel veel vragen en samen komen we tot een mooie persoonlijke strategie voor jouw bedrijf.

 • We bekijken je huidige situatie en je gewenste situatie. Welke doelen heb je voor de korte en de langere termijn?
 • We bepalen hoe jij je het beste kunt onderscheiden van al die anderen die ogenschijnlijk hetzelfde doen
 • Wie is je ideale klant/ je ideale doelgroep? We scherpen dit verder aan en onderzoeken hoe je ze het beste kunt bereiken (online/ offline).
 • We nemen je aanbod onder de loep en kijken waar het nog niet lekker stroomt
 • Waar liggen kansen? Welke pak je nu op en welke plan je in voor de toekomst?

Ik deel veel praktische tips die je meteen toe kunt passen. En loop je tegen technische troubles aan? We kijken er meteen naar. Ik werk met diverse ondernemers samen zoals web designers, fotografen, grafisch vormgevers, (technische) VA's etc. Zij zijn echte specialisten in hun vakgebied. Wat niet meteen opgelost kan worden, kan door een specialist opgepakt worden.

Na de Aan de Slag dag werk ik onze sessie helemaal uit tot een praktisch en concreet plan zodat je vanuit dat fundament kunt gaan werken. Het is een hele fijne basis van waaruit je steeds weer kunt putten. Geen plan voor op de plank maar in beweging komen én blijven.

Ja, ik weet genoeg!
Ik wil een gratis kennismaking plannen

Klanten over Soof

Ik worstelde met mijn marketing en positionering. Ik kreeg wel klanten door mond tot mond reclame. En hoewel dat natuurlijk fantastisch is, is het niet genoeg om met mijn bedrijf te laten groeien.

Na wat zelf rommelen zag ik dat ik hulp nodig had. Ik had geen overzicht en deed van alles maar een beetje. Ik voelde me 'overwhelmed' door alle mogelijkheden.

Sinds ik met Sophie werk heb ik een duidelijke lijn in hoe ik de komende maanden aan de slag ga. Niet teveel tegelijk. Stap voor stap. Mijn prioriteiten zijn helder en ik weet wat ik moet doen. Hierdoor ervaar ik meer rust.

Maar dat niet alleen: mijn marketing werpt nu zijn vruchten af en is effectief. En daar gaat het natuurlijk om! Sophie is heel deskundig en kan haar kennis goed overbrengen. Ze brengt structuur aan en zorgt ervoor dat je daar altijd op terug kan vallen.

Daarnaast is het ook nog een feest om met Sophie te werken. Ze heeft oog voor wat ik belangrijk vindt en maakt echt een persoonlijk plan. We werken hard samen tijdens de Marketing Support die we nu maandelijks doen, maar er wordt ook veel gelachen. Een mooie combinatie.

Ingrid Raven - Kijk in de Praktijk/ Raven Remedial Teaching

Mijn social media lag een beetje stil. Vooral omdat ik niet goed wist wat ik waar moest plaatsen. "Waar moet ik in vredesnaam over schrijven?" Het leek me een goed plan dat iemand me daar een voorzet in zou geven.

De Aan de Slag dag met Sophie is me heel goed bevallen. Op een mooie locatie in Wageningen hebben we een dag samen gezeten. Sophie stelt kritische vragen, denkt heel goed mee, schakelt snel en ziet haakjes die ik zelf niet zie.

Na deze dag heb ik een strategie waar ik verder op voort kan borduren. Maar ook een praktische ‘kapstok’ waar ik in mijn social media op kan richten. Kortom ik heb nu meer structuur, een strategie en een content planner.

Ik zou deze Aan de Slag dag zeker aanraden wanneer je net als ik, zoekt naar een strategie, een plan, zodat je niet langer hoeft te worstelen met wat je wanneer waar moet plaatsen.

Het is de investering meer dan waard!

Dianne Habraken - DH Finance

Werken met Sophie is naast positief en gezellig vooral doelgericht doorpakken.

Ze bereidt zich grondig voor op mijn vraagstuk en duikt volledig in mijn bedrijf, profiel en website. Dat maakt dat tijdens de Aan de Slag dag echt wat bereikt wordt.

Het is niet alleen strategisch advies maar ook praktisch doorvoeren en kijken wat het doet. Ik voelde alle aandacht en dat ze er echt voor me is.

Ook na de Aan de Slag dag kwam ze nog met opgeborrelde ideeën die echt hout slaan. Ze weet waar ze over praat en dat maakte dat ik bereid was om zaken los te laten die overbodig waren.

Dat zorgt nu voor focus, en helderheid.

En ik hou van werken op fijne locaties en dat doet Sophie ook.

Carolijn Roelofs - Coachable

Mooi zo'n plan, maar dan?

Heerlijk als je plan staat! Na de live dag krijg je de uitwerking van mij per mail en ga je zelf verder met je acties. Vaak borrelen er na een tijdje nieuwe vragen op of loop je toch ergens tegenaan. Daarom plannen we twee weken na de live dag nog een online sessie in van een uur. We bespreken je vragen en sparren over hoe het gaat. Meteen een mooi stok-achter-de-deur-moment om ook echt werk te maken van de gemaakte plannen!

Wanneer kan ik een afspraak inplannen?

De eerste kennismakingsafspraak kun je zelf plannen via een online tool. Klik daarvoor op de gele knop op deze pagina. De afspraak voor onze live sessie plannen we in overleg tijdens de kennismaking.

Investering

De investering voor de Aan de slag dag is 1097,- ex. btw. Daarvoor krijg je:

 • De 1-op-1 live dag (meestal van 10.00 - 16.00 uur, locatie in overleg).
 • Een persoonlijke marketing strategie inclusief concreet en haalbaar plan.
 • Veel persoonlijke tips en praktische tools die het jou makkelijker maken.
 • De Content Wizard, een goed gevuld Trello bord waarmee je eenvoudig je content gaat schrijven (of opnemen) en plannen waardoor je consistent strategisch zichtbaar bent
 • Een online call van een uur zodat je later opborrelende vragen kunt stellen én in beweging blijft.

Na de Aan de Slag dag heb jij een super stevig fundament in handen voor je marketing en online zichtbaarheid.

Ja, ik weet genoeg!
Ik plan nu een kennismaking in

Wat is nu je volgende stap?

Je kunt heel veel kennis online vinden, maar echt toepassen in de praktijk vraagt wat meer van je. Is dit het moment voor jou om een stap te zetten en in actie te komen? Of Blijf je het nog even zelf proberen?

Natuurlijk is het spannend of zo'n investering in tijd en geld ook echt op gaat leveren wat je ervan hoopt. Veel is afhankelijk van je eigen acties en inzet. Als je niets doet met wat je hebt geleerd en opgezet, dan is het resultaat daar ook naar.

Wil je er écht voor gaan maar twijfel je of dit is wat bij je past. Plan dan gerust die vrijblijvende kennismaking in. Je zit nergens aan vast.

Spreken we elkaar binnenkort?

Zeker!
Ik plan nu een kennismaking in

Klanten over Soof

De Aan de Slag dag met Sophie was echt een feestje. Naast dat ze een geweldig mens is, heeft ze me ook zoveel inspiratie gegeven. Het was super fijn om met een objectief iemand aan de slag te gaan. Je merkt aan alles dat ze weet waar ze het over heeft en de ideeën rollen zo op tafel.

Ook vind ik het fijn dat Sophie met je kijkt wat realistisch is binnen de tijd (en energie) die je als zzp'er hebt. Al zorgt ze daarbij wel voor de stok achter de deur, want het is natuurlijk wel de bedoeling dat je aan de slag gaat!

Voor de Aan de Slag dag miste ik overzicht en focus in mijn marketing en twijfelde ik over de richting die ik op wilde. Na de Aan de Slag dag was dit weg. Met overzicht, focus en nieuwe energie ben ik weer in de auto gestapt!

Ik zou iedereen die zijn/ haar marketing een boost wil geven adviseren om met Sophie te gaan samenwerken!

Nynke Leistra - Loopbaan- en preventiecoach en adviseur

Ik heb de Aan de Slag dag met Sophie als heel waardevol ervaren. Ik deed altijd maar wat online. Ik vond het wel leuk maar kreeg er geen structuur en overzicht in. En wist niet wat handig en slim was. Nu weet ik dat veel beter.

Ik weet wanneer iets te doen, hoe ik me kan onderscheiden, welke taal te gebruiken maar vooral dat ik het op mijn eigen manier mag doen zoals ik ben en dat voelt heel erg fijn.

Sophie is een heerlijk open en eerlijk mens met wie het prettig werken is. Zo fijn dat ik alleen maar hoefde te vertellen en vragen te beantwoorden waar dan een bruikbaar plan uit voortkomt.

Sophie nodigt uit om jezelf te zijn doordat ze zelf ook heel erg zichzelf is.

Buiten dat het een hele productieve dag was, was het vooral ook heel erg leuk en gezellig met haar.

Dank je wel Sophie!

Marloes Mulder - Intrins Coaching

Met Sophie aan de slag is samen direct de diepte in duiken. Door haar kritische vragen heeft ze mij geholpen mijn aanbod beter af te stemmen op mijn ideale doelgroep. Ook denkt ze goed mee met mijn klant, om mij zo voor te spiegelen welke overwegingen hij zou kunnen hebben. Hierdoor heb ik nieuwe inzichten gekregen waarmee ik verder kan aanscherpen. Ze gaat voor actie, maar het is ook nog eens erg gezellig.

Heb ik getwijfeld? Uiteraard, altijd. Heb ik dit nou wel echt nodig? Gaat ze me echt verder helpen? Krijg ik niet de zoveelste marketing tip over zaken niet bij mij en mijn business passen?

Ons gesprek verliep anders dan verwacht. Waardoor we direct van "de hoge" konden springen. Ik hou d'r van, meteen recht op het doel af. Ik weet nu dat ik echt op mijn doelgroep af moet.

Ik kreeg prettige feedback waar ik mee verder kan. Grondig en gedetailleerd besproken wat er anders zou kunnen. Fijne tips ontvangen en een goede spiegel voorgehouden gekregen. In een fijne sfeer, heel open en oprecht.

Elke van Raamsdonk - Elke Vormgeving