Aan de Slag dag

In één dag een stevig fundament neerzetten voor jouw marketing en online zichtbaarheid

Je bedrijf staat, je haalt mooie resultaten en je klanten zijn super tevreden. Je gaat voor kwaliteit en vakmanschap en wil dat ook uitdragen. Je hebt alleen moeite met al dat online marketing geweld. Je hebt geen eigen marketing afdeling en je hebt al van alles zelf geprobeerd. Maar tot nu toe heeft het nog niet veel opgeleverd en kost het vooral veel tijd.

Het kan ook anders. En makkelijker. Door een passende strategie op te zetten waar jij je goed bij voelt én die goed vol te houden is naast al je andere werkzaamheden. Niet langer zelf alles bedenken en oplossen maar een gericht actieplan voor meer focus en structuur in je online zichtbaarheid.

Daar help ik je met alle plezier bij. Samen zetten we in één dag jouw persoonlijke marketingstrategie op papier. Zodat je weet waar je je tijd en energie in moet steken. Én wat je los kunt laten.

Tijd voor een helder plan. We gaan samen aan de slag.

Ja, ik weet genoeg!
Ik wil een kennismaking plannen

Je bent klaar met "maar wat doen"

Je hebt al het nodige uitgeprobeerd online maar de resultaten vallen tegen. Je weet dat je zichtbaar moet zijn om top of mind te worden én te blijven bij je huidige en potentiële klanten.

Het kost alleen zoveel tijd. Je weet niet goed wat werkt en wat niet. En het moet allemaal tussen de bedrijven door. Je hebt tenslotte geen aparte marketing afdeling of een medewerker die hier verstand van heeft.

Het liefste wil je een helder plan én weten wat nu het belangrijkste is om te doen online en waar je je tijd niet in hoeft te steken. Want nu of straks, je bent ontzettend druk en je hebt nooit tijd over.

Maar hoe pak je dat nou aan? En hoe ga je het vervolgens uitvoeren? Waar begin je? En wat heb je nodig?

Veel ondernemers blijven eindeloos plannen maken, twijfelen of dit de juiste strategie is en komen vervolgens niet in actie waardoor er niets verandert.

Hoe fijn is het om een sparringpartner te hebben. Iemand die met je meedenkt en ziet waar jouw kansen liggen. Je wil een haalbaar en duidelijk plan zodat je weet wat je moet doen. Geen dertien-in-een-dozijn oplossing maar eentje die past bij jouw bedrijf zodat het goed voelt én zodat je het vol kunt houden.

Want marketing is geen one trick pony. Het is zaaien en oogsten, consistent. Een gericht actieplan is essentieel om niet weer vol enthousiasme te starten om vervolgens na een paar weken te constateren dat het weer onderop de prioriteitenlijst staat.

"A goal without a plan is just a wish."
Antoine de Saint-Exupery

Het hoeft niet zo ingewikkeld te zijn

Jij ziet echt wel het belang in van een goede marketing strategie. Dat een concreet en helder plan je helpt om consistent klanten aan te trekken. Het is vooral een gebrek aan kennis en tijd waardoor het nooit lekker van de grond komt. Veel ondernemers gaan zo voor kwaliteit dat ze helemaal in hun vak opgaan. En marketing voelt soms een beetje ongemakkelijk. Je bent niet de enige.

 • Je ziet dat vakgenoten online heel actief zijn maar je weet zelf niet wat je moet delen.
 • Je hebt het gevoel dat concurrenten het van de daken schreeuwen maar je hebt daar zelf niets mee.
 • Jij weet precies hoe je jouw klanten kunt helpen. Maar hoe bereik je ze? Hoe zorg je ervoor dat deze klant niets liever wil dan met jou samenwerken?
 • Je steekt veel tijd en energie in je online zichtbaarheid maar het levert je nog niet voldoende klanten en omzet op. Hierdoor krijg je het gevoel dat je tijd aan het verspillen bent.
 • Er zijn zoveel mogelijkheden: al die social media kanalen, een podcast, een blog op je website. Waar moet je je tijd in steken en hoe pak je dat het beste aan?
 • Je voelt je gefrustreerd omdat je de problemen bij je potentiële klanten ziet, maar je weet niet hoe je ze kan bereiken om met JOU te willen werken.
 • Je mist een sparringpartner en hebt het gevoel dat je er helemaal alleen voor staat.

Stop met aanrommelen. Het is tijd voor een plan. Tijdens de Aan de Slag dag gaan we er samen voor zitten.

Ja, ik weet genoeg!
Ik wil een gratis kennismaking plannen

Dit is wat je graag wilt:

Als je zover door leest, dan betekent dit waarschijnlijk dat het nog niet helemaal lekker stroomt in je bedrijf. Je hebt wel klanten maar je wil eigenlijk je bereik en impact vergroten.

Je wil:

 • Meer leuke opdrachten en enthousiaste klanten zodat je je bedrijf ziet groeien in bereik, impact en omzet.
 • Vol vertrouwen zichtbaar zijn en weten welke waarde jij kan delen.
 • Iemand die 1-op-1 met je meedenkt waar voor jou de kansen liggen en hoe je hier op in kunt spelen.
 • Een strategie die aansluit bij jouw bedrijf. Dus geen kant en klaar template waar je je naar moet voegen 'omdat het zo hoort'.
 • Precies weten wat je moet doen en welke acties daarbij horen om consistent klanten aan te trekken op een manier die bij jou past.
 • Een duidelijk en strategisch aanbod waarmee jij jouw klant het beste kunt helpen.
 • Weten wat WEL en NIET werkt zodat je je kostbare tijd goed besteedt.
 • Een duidelijk plan waar je steeds op terug kunt vallen als het even anders loopt.
 • Gewoon meer plezier hebben in marketing en klanten aantrekken die enthousiast worden van jouw kennis en hulp.

“Consistent action creates consistent results.”

- Christine Kane -

Na de Aan de Slag dag:

 • Onderscheid jij je van de ondernemers die ogenschijnlijk hetzelfde doen.
 • Weet jij wie jouw doelgroep is en hoe je deze gaat bereiken.
 • Weet je precies hoe je je ideale klant in het hart raakt waardoor hij niet alleen klant wordt maar ook fan!
 • Heb je een ijzersterk aanbod waar klanten JA op zeggen.
 • Leer je hoe je tijd bespaart door te focussen op wat echt werkt en te stoppen met wat niks oplevert.
 • Heb je een stevige basis opgezet die je voor al je online kanalen kunt gebruiken.
 • Heb je een hoop tips en tools waardoor het nog makkelijker is om aan je marketing en zichtbaarheid te blijven werken.
 • Kies je een duidelijke focus waardoor je niet meer uren online rond hoeft te hangen. Je kunt je kostbare tijd besteden aan andere zaken.

   Tijdens deze dag brengen we focus en structuur in je marketing. We sluiten de dag af met een gericht actieplan. Dit geeft je rust, focus en zelfvertrouwen. Niet langer aanrommelen maar duurzaam groeien in klanten en omzet.

   Ja, ik weet genoeg!
   Ik wil een gratis kennismaking plannen

   Klanten over Soof

   Ik worstelde met mijn marketing en positionering. Ik kreeg wel klanten door mond tot mond reclame. En hoewel dat natuurlijk fantastisch is, is het niet genoeg om met mijn bedrijf te laten groeien.

   Na wat zelf rommelen zag ik dat ik hulp nodig had. Ik had geen overzicht en deed van alles maar een beetje. Ik voelde me 'overwhelmed' door alle mogelijkheden.

   Sinds ik met Sophie werk heb ik een duidelijke lijn in hoe ik de komende maanden aan de slag ga. Niet teveel tegelijk. Stap voor stap. Mijn prioriteiten zijn helder en ik weet wat ik moet doen. Hierdoor ervaar ik meer rust.

   Maar dat niet alleen: mijn marketing werpt nu zijn vruchten af en is effectief. En daar gaat het natuurlijk om! Sophie is heel deskundig en kan haar kennis goed overbrengen. Ze brengt structuur aan en zorgt ervoor dat je daar altijd op terug kan vallen.

   Daarnaast is het ook nog een feest om met Sophie te werken. Ze heeft oog voor wat ik belangrijk vindt en maakt echt een persoonlijk plan. We werken hard samen tijdens de Marketing Support die we nu maandelijks doen, maar er wordt ook veel gelachen. Een mooie combinatie.

   Ingrid Raven - Kijk in de Praktijk/ Raven Remedial Teaching

   Mijn social media lag een beetje stil. Vooral omdat ik niet goed wist wat ik waar moest plaatsen. "Waar moet ik in vredesnaam over schrijven?" Het leek me een goed plan dat iemand me daar een voorzet in zou geven.

   De VIP dag met Sophie is me heel goed bevallen. Op een mooie locatie in Wageningen hebben we een dag samen gezeten. Sophie stelt kritische vragen, denkt heel goed mee, schakelt snel en ziet haakjes die ik zelf niet zie.

   Na deze dag heb ik, naast de online modules met ook nog veel informatie, een strategie in verder op voort te borduren. Maar ook een praktische ‘kapstok’ waar ik in mijn social media op kan richten. Kortom ik heb nu meer structuur, een strategie en een content planner.

   Ik zou deze VIP dag zeker aanraden wanneer je net als ik, zoekt naar een strategie, een plan, zodat je niet langer hoeft te worstelen met wat je wanneer waar moet plaatsen.

   Het is de investering meer dan waard!

   Dianne Habraken - DH Finance

   Werken met Sophie is naast positief en gezellig vooral doelgericht doorpakken.

   Ze bereidt zich grondig voor op mijn vraagstuk en duikt volledig in mijn profiel en website. Dat maakt dat tijdens de VIP dag echt wat bereikt wordt.

   Het is niet alleen strategisch advies maar ook praktisch doorvoeren en kijken wat het doet. Ik voelde alle aandacht en dat ze er echt voor me is.

   Ook na de VIP dag kwam ze nog met opgeborrelde ideeën die echt hout slaan. Ze weet waar ze over praat en dat maakte dat ik bereid was om zaken los te laten die overbodig waren.

   Dat zorgt nu voor focus, en helderheid.

   En ik hou van werken op fijne locaties en dat doet Sophie ook.

   Carolijn Roelofs - Coachable

   Even praktisch! Hoe gaat het in zijn werk?

   Kennismaking

   We plannen een vrijblijvend online kennismakingsgesprek via Zoom. Hierin bespreken we jouw wensen en waar jij tegenaan loopt. En we leren elkaar wat beter kennen zodat we beide weten of er een klik is.

   Gaan we samenwerken? Dan prikken we meteen een datum voor de Aan de Slag dag.

   Een dag lang staat jouw bedrijf in het middelpunt. We bepalen waar het goud van jouw bedrijf zit, hoe je jouw favoriete doelgroep aantrekt en hoe je leads omzet tot betalende klanten.

   Wat gaan we doen tijdens de Aan de Slag dag?
   • We bekijken je huidige situatie en je gewenste situatie. Welke doelen heb je voor de korte en de langere termijn?
   • We bepalen hoe jij je het beste kunt onderscheiden van al die anderen die ogenschijnlijk hetzelfde doen
   • Wie is je ideale klant/ je ideale doelgroep? We scherpen dit verder aan en onderzoeken hoe je ze het beste kunt bereiken (online/ offline).
   • We nemen je aanbod onder de loep en kijken waar het nog niet lekker stroomt
   • Waar liggen je online kansen? Welke pak je zelf op en welke kun je eventueel uitbesteden?
   • Ik deel veel praktische tips die je meteen toe kunt passen.

   En loop je tegen technische troubles aan? We kijken er meteen naar. Ik werk met diverse ondernemers samen zoals web designers, fotografen, grafisch vormgevers, (technische) VA's etc. Zij zijn echte specialisten in hun vakgebied. Wat niet meteen opgelost kan worden, kan door een specialist opgepakt worden.

   Om zoveel mogelijk uit de Aan de Slag dag te halen, kun je je vast voorbereiden. Je krijgt vooraf toegang tot een online leeromgeving waarin je een aantal opdrachten doet. Hier gaan we dieper op in tijdens onze afspraak en scherpen aan waar nodig.

   Geen tijd om die opdrachten van tevoren te doen? Geen probleem, dan gaan we gewoon samen aan de slag tijdens onze afspraak.

   Wat zit er in de online leeromgeving?

   In de online leeromgeving vind je 12 praktische modules over o.a.:

   • je onderscheiden op een overvolle markt
   • het kiezen en onderzoeken van je ideale klanttype
   • het bepalen van een strategisch aanbod
   • social media strategie
   • sales
   • (instructie) video's, werkboeken, templates en sprekende voorbeelden.
   • een voor ingevulde content planner (in Trello) zodat je dit niet meer zelf hoeft op te zetten.

   Alles om zo makkelijk en efficiënt mogelijk aan je marketing en online zichtbaarheid te werken.

   De leeromgeving blijft minimaal 6 maanden voor je beschikbaar als online bibliotheek en naslagwerk. Heel fijn als je nog eens wat op wil zoeken.

   “Knowledge is potential, action is power.”

   - Tony Robbins -

   Mooi zo'n plan, maar dan?

   Heerlijk als je plan staat! Na de live dag krijg je de uitwerking van mij per mail en ga je zelf verder met je acties. Vaak borrelen er na een tijdje nieuwe vragen op of loop je toch ergens tegenaan. Daarom plannen we twee weken na de live dag nog een online sessie in van een half uur. We bespreken je vragen en sparren over hoe het gaat. Meteen een mooi stok-achter-de-deur-moment om ook echt werk te maken van de gemaakte plannen!

   Wanneer kan ik een afspraak inplannen?

   De eerste kennismakingsafspraak kun je zelf plannen via een online tool. Klik daarvoor op de gele knop op deze pagina. De afspraak voor onze live sessie plannen we in overleg tijdens de kennismaking.

   Investering

   De investering voor de Aan de slag dag is 1097,- ex. btw. Daarvoor krijg je:

   • 1 live dag van 10.00 - 16.00 uur (locatie in overleg).
   • Toegang tot de uitgebreide online leeromgeving.
   • Veel persoonlijke tips en praktische tools die het jou makkelijker maken.
   • Een persoonlijke marketing strategie inclusief concreet en haalbaar plan.
   • Twee weken na onze sessie plannen we een online afspraak zodat je in beweging blijft én later opborrelende vragen kunt stellen.

   Na de Aan de Slag dag heb jij een concreet plan in handen waarmee jij consistent klanten aantrekt.

   Ja, ik weet genoeg!
   Ik wil een gratis kennismaking plannen

   Wat is nu je volgende stap?

   Je kunt heel veel kennis online vinden, maar echt toepassen in de praktijk vraagt wat meer van je. Is dit het moment voor jou om een stap te zetten en in actie te komen? Of Blijf je het nog even zelf proberen? De kans is wel groot dat dan er weinig verandert.

   Natuurlijk is het spannend of zo'n investering in tijd en geld ook echt op gaat leveren wat je ervan hoopt. Veel is afhankelijk van je eigen acties en inzet. Als je niets doet met wat je hebt geleerd en opgezet, dan is het resultaat daar ook naar.

   Wil je er écht voor gaan maar twijfel je of dit is wat bij je past. Plan dan gerust die vrijblijvende kennismaking in. Je zit nergens aan vast. En blijkt tijdens de Aan de Slag dag dat het tegenvalt, weet dan dat ik een 'niet goed geld terug garantie' heb. Want ik werk het liefst met tevreden, gemotiveerde klanten. Lees hieronder ook de reviews van een aantal van mijn klanten.

   Spreken we elkaar binnenkort?

   Ja, ik weet genoeg!
   Ik wil een gratis kennismaking plannen

   Klanten over Soof

   "Bij het starten van mijn bedrijf als ceremoniespreker de opzet van de Verhaaldag, wist ik wel wat ik kon en wilde, maar niet hoe ik dat de wereld zou moeten laten weten.

   Door met Sophie te spreken en samen te kijken wat bij mij past, welke sociale media, vorm van website, gaf dat rust en overzicht. Samen maakten we een plan en door regelmatig af te spreken (heel belangrijk!) hield ik de vaart erin en ook het vertrouwen.

   Samenwerking met Sophie bracht me rust. Niet iedereen kan alles. Gelukkig maar. Door haar in te schakelen kon ik me richten op wat ik leuk vind en kan.

   Sophie is niet bang om te benoemen wat ze vindt. Dat is fijn want daar heb je als ondernemer het meest aan. Eerlijkheid. Wat ook fijn is, is dat Sophie focus heeft. Kiezen waar je goed in bent en energie van krijgt. De rest komt later of niet."

   Lilian Oostveen - verhaaldag.nl

   "Wat mij betreft is de Aan de Slag dag voor iedereen die vastloopt bij het vinden en nader definiëren van zijn/haar doelgroep, de boodschap die je wil overbrengen en hoe deze te verwerken in een concreet productaanbod!

   Tijdens de dag en de Marketing Support die we daarna hadden, voorziet ze je van praktische handvaten en top support. Sophie is een fijne sparringpartner: soms de strenge juf (die we allemaal wel eens nodig hebben als stok achter de deur), maar altijd een aandachtige gesprekspartner die perfect aanvoelt met welk probleem je worstelt.

   Daarbij spant ze zich tot het uiterste in om samen met jou tot de beste oplossing te komen. Kortom; een tevreden klant!"

   Miranda van Rossum - The Concept Builders / The Contact Builders

   Ik koos voor een Strategiesessie na een zeer inspirerende gratis sparsessie waarin Sophie al liet zien dat ze zich inleefde en inlas in onze onderneming en onze klanten.

   Voor onze sessie vond ik het lastig om te kiezen waar ik me op zou richten bij het aantrekken van nieuwe klanten. LinkedIn, ja leuk, maar hoe dan? Ik had sterk het gevoel dat het beter kon, maar wist niet goed hoe precies.

   Ik weet nu waar ik me de komende periode op kan richten met mijn marketing. Niet meer hopen dat het goed uitpakt, maar meer vertrouwen in dat wat we doen ook - op den duur - effect zal hebben.

   Sophie heeft me duidelijk gemaakt wat het betekent om vanuit de klant te denken. Hoe je mensen meeneemt in je waarom. Dat het best persoonlijk en prikkelend mag zijn.

   Ik ben onder de indruk van Sophies aanpak. Door haar grondige voorwerk en de vragenlijst vooraf konden we in de sessie meteen de diepte in.

   Sophie, je werkwijze inspireert mij als ondernemer om de hoogste kwaliteit te bieden.

   Janine Koppers - Roots of Me

   Veelgestelde vragen