Wil jij een Gratis Inspiratiesessie?

Ik support dienstverlenende ondernemers die niet gewend zijn om op de voorgrond te treden maar die wel klanten aan willen trekken via online kanalen en zo meer rust en financiële zekerheid willen ervaren. Elke maand selecteer ik daarom twee ondernemers voor een gratis sessie  van circa 45 minuten.   

Tijdens de sessie onderzoeken we wat jij wil bereiken met je bedrijf en hoe je online kanalen je hierbij kunnen helpen. Op een manier die bij jou past! Daarom staan we ook stil bij jouw huidige worstelingen. Wat belemmert jou in het gebruik van online social media? Hoe kunnen klanten je nu vinden? 

Met een helikopter-view kijk ik met je mee om zo te kunnen beoordelen wat jij op dit moment nodig hebt. Ik vertel je wat voor jou nu de belangrijkste stap is om te nemen. Ik hoor vaak terug van klanten dat het enorm waardevol is om even samen te sparren. 

Wanneer je bent geselecteerd plannen we samen een datum en spreken we elkaar via Zoom.

Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en ontvang direct van mij een korte vragenlijst. Vertel me waar jij tegenaan loopt en je hoort zo snel mogelijk of je geselecteerd bent voor de gratis sessie.