Incompany Marketing Support

Dé hulplijn voor bedrijven en organisaties die geen marketing en communicatie expertise in huis hebben

Je weet dat je met je marketing en communicatie aan de slag moet. Dat online zichtbaar zijn belangrijk is.

Maar niemand binnen je bedrijf weet hoe je dat slim aanpakt. Eigenlijk heeft ook niemand tijd om hier een plan voor te maken. En zonder aparte afdeling hiervoor, lijkt het onmogelijk dit goed op te zetten.

Het kan ook anders. En makkelijker.

Door samen een passende strategie neer te zetten én een concreet plan te maken voor de uitvoering. Een plan dat goed vol te houden is naast alle andere werkzaamheden.

Want het is net als met sporten: starten is goed. Volhouden is beter.

Klinkt goed!
Laten we kennismaken

Niet langer zelf alles bedenken en oplossen. Maar een gericht actieplan voor meer focus en structuur in je online zichtbaarheid. Zodat je je doelgroep raakt en fan maakt.

Daar help ik je met alle plezier bij. Samen zetten we een goede basis neer én support ik je om het vol te houden.

Er zijn zoveel mogelijkheden...

 • Op welk social media platform moet je actief zijn?
 • Hoe vaak moet je iets online delen?
 • En WAT dan?! Is het wel interessant genoeg voor mijn doelgroep?

De veranderingen op social media zijn niet bij te houden. De website kan ook wel een upgrade gebruiken. En misschien is een flyer of magazine juist wel heel slim om in te zetten.

Je weet dat je ermee aan de slag moet. Maar... hoe weet je wat werkt voor jouw klanten? En: waar haal je de tijd vandaan? Het komt bovenop de gewone werkzaamheden. Je hebt geen medewerkers met de juiste expertise in huis. En zelf uitzoeken kost veel tijd.

Het is tijd voor een praktisch en haalbaar plan. Niet langer van alles online zetten in de hoop dat je je doelgroep bereikt. Met een concrete strategie en een haalbaar plan bespaar je tijd en bereik je meer.

Wat je nodig hebt is Marketing Support. Samen zetten we een heldere strategie op (of scherpen een bestaande strategie flink aan) en maken daar een praktisch en haalbaar plan voor. Zodat je weet wat je moet doen om consistent online zichtbaar te zijn en zo je doelgroep te bereiken.

“If you don’t know where you are going, you’ll end up someplace else.”

- Yogi Berra - catcher New York Yankees -

Marketing Support is de expertise die je nodig hebt om een goede strategie op te zetten voor je website en social media kanalen. En (nog belangrijker!) om op basis van die strategie een concreet en haalbaar plan te maken en uit te voeren. Zodat al die moeite ook resultaat oplevert: je doelgroep effectief bereiken en aan je verbinden.

Even praktisch! Hoe gaat het in zijn werk?

Omdat ieder bedrijf en iedere organisatie op een andere manier werkt, bepalen we samen hoe we het aanvliegen. Is er één persoon die alles gaat doen of werk je met een team? Wil je zaken uitbesteden? Allerlei componenten die invloed hebben op de aanvliegroute.

Daarom maken we altijd eerst kennis en vertel jij me je wensen én mogelijkheden. Samen bepalen we wat voor jou werkt en of ik je daar bij kan helpen. Ik werk samen met een groot netwerk aan specialisten op het gebied van fotografie, webdesign, video, praktische ondersteuners vormgevers en zoveel meer. En natuurlijk kan ik ook met jouw webbouwer of andere specialist samenwerken.

Je hoeft dus niet alles zelf te kunnen en te weten!

Het einddoel is dat je een marketingstrategie hebt mét praktisch plan waarmee je zeker weet dat je het vol kunt houden. Want marketing is een werkwoord 😉 Niet even een website updaten en wat berichten op de socials slingeren. Je wil goed vindbaar en consistent zichtbaar zijn.

We zetten het fundament neer van je marketing. En op basis daarvan maken we een plan waar je direct mee aan de slag kunt. Geen ellenlang rapport waar je niks mee kunt. Maar een plan met praktische tools zodat je het niet allemaal zelf uit hoeft te zoeken.

Klinkt goed!
Laten we kennismaken
Image
Moeten we het allemaal zelf doen?

We kunnen samen een passende social media strategie opzetten met een strak plan waar je zelf mee aan de slag gaat. Of de website helemaal up-to-date maken met pakkende teksten zodat je bezoekers klanten worden.

Maar misschien vind je het fijn als ik langer met je meeloop als vraagbaak, sparringpartner en creatief content brein. Weet je het zelf even niet meer dan pakken we het samen op. Ik ben vaak ook stok achter de deur 😉. Ik help je met content ideeën en schrijf mee waar nodig

Je hebt dan marketing expertise 'in huis' zonder dat je daar iemand voor aan hoeft te nemen. Je eigen creatieve content strateeg achter de hand.

Dit kan op momenten wanneer je ergens tegenaan loopt. Maar de ervaring leert dat vaste momenten prikken voor je marketing en communicatie veel beter werkt.

We plannen dan twee keer per maand een half uur in om te sparren, je vragen te stellen en ook echt te werken aan je online zichtbaarheid. We houden een vinger aan de pols van de resultaten en sturen bij waar nodig. Zo weet  je zeker weet je al die tijd en energie er niet voor niets in steekt.

Investering

De investering voor Marketing Support is afhankelijk van je wensen en hoeveel je zelf wil gaan doen en wat je wil uitbesteden. Laten we bellen of Zoomen, dan vertel ik je er meer over.

“To achieve great things, two things are needed; a plan, and not quite enough time.”

- Leonard Bernstein -

En nu?

Als je helemaal tot hier door hebt gelezen, ga ik er vanuit dat je wel overtuigd bent van het nut en de noodzaak van een goede strategie voor je marketing en online zichtbaarheid. En een praktisch en haalbaar plan klinkt je vast ook goed in de oren.

Dan kun je twee dingen doen. Nou ja, drie eigenlijk:

 1. Je kunt het zelf blijven proberen.
  Helemaal prima natuurlijk. Hou wel in de gaten wat het je aan tijd en energie kost én wat het oplevert.
 2. Je kunt er nog even over nadenken en verder rond kijken.
  Heel belangrijk want als je een investering in geld en tijd doet, moet het wel goed voelen. We plannen altijd eerst een kennismaking zodat we samen kunnen bepalen of ik je echt goed verder kan helpen of dat je misschien voor een andere optie wil gaan.
 3. Je weet het al, je wil nu serieus aan de slag met je marketing en online zichtbaarheid.
  Klik dan op de knop hieronder en dan plannen we zo snel mogelijk een kennismakingsafspraak in.
Ja dat wil ik!
Laten we kennismaken

Klanten over Soof

Ik volgde Soof Support al een poosje in stilte. Toen Sophie het aanbod '1-op-1 Marketing coaching' deed, ben ik meteen ingestapt. Het moment voor mij om aan mijn blokkade te werken in het persoonlijk zichtbaar worden, zijn en blijven op social media. Daarnaast vond ik Instagram een wat vaag gebeuren. Met dit traject heb ik inzicht gekregen in het systeem achter social media en zie ik echt de meerwaarde ervan die ik ook voor mijn bedrijf kan inzetten. En de samenwerking met Sophie is gewoon heel fijn. Ze reikt ook veel andere waardevolle informatie en tools aan die je ook op andere business vlakken kan inzetten. En ze weet je op een fijne manier over drempels heen te laten stappen. Een fijn traject om te volgen en een leuke vrouw om mee samen te werken. Een aanrader dus.
Anja Hepkema - zijvandewebsites.nl
'1-op-1 Marketing coaching' geeft je een boost om je business vanaf een andere kant te bekijken. Voor mij als ondernemer die al langer bezig is. Om opnieuw naar de vorm van communicatie te kijken, het aanbod aan te scherpen en hiermee de juiste klanten aan te trekken. Sophie was gedurende het traject intensief betrokken bij mijn proces met persoonlijke video boodschappen, videocalls en feedback per mail. Super fijn, want hiermee heeft Sophie mij echt geholpen om de juiste 'toon' voor mijn klanten te vinden en zo klanten aan te trekken.
Shura Glasmacher - danstekening.nl
Bij het starten van mijn bedrijf als ceremoniespreker de opzet van de Verhaaldag, wist ik wel wat ik kon en wilde, maar niet hoe ik dat de wereld zou moeten laten weten. Door met Sophie te spreken en samen te kijken wat bij mij past, welke sociale media, vorm van website, gaf dat rust en overzicht. Samen maakten we een plan en door regelmatig af te spreken (heel belangrijk!) hield ik de vaart erin en ook het vertrouwen. Samenwerking met Sophie bracht me rust. Niet iedereen kan alles. Gelukkig maar. Door haar in te schakelen kon ik me richten op wat ik leuk vind en kan. Sophie is niet bang om te benoemen wat ze vindt. Dat is fijn want daar heb je als ondernemer het meest aan. Eerlijkheid. Wat ook fijn is, is dat Sophie focus heeft. Kiezen waar je goed in bent en energie van krijgt. De rest komt later of niet.
Lilian Oostveen - verhaaldag.nl