Open Instagram Training

Open training

Tijdens een Instagram training leer je uiteraard hoe de app werkt en waar de knoppen zitten.  Maar je leert vooral hoe je Instagram strategisch in kunt zetten om meer klanten naar je toe te trekken. Dus echt een stap verder dan af en toe wat op op je account plaatsen.

De trainingen zijn praktisch opgezet en je kunt er meteen mee aan de slag. We kijken naar de huidige profielen van alle deelnemers en je krijgt feedback van elkaar en van mij.

De inhoud van de training

  • Wat is een sterke social media strategie?
  • Hoe maak je goede content (posts en stories)?
  • Wie is je doelgroep en hoe laat je jouw account groeien?
  • Hoe maak je visuele verhalen en hoe gebruik je video?
  • Wat is een contentplan en hoe zet je dit op?
  • Slimme tips & tricks

Aan het eind van de training weet je waar jij je het komende jaar op moet richten om te groeien, heb je volop ideeën voor goede posts en stories en beschik je over een aantal slimme tools om goede berichten te maken en te plaatsen.

Voor wie

De training is bedoeld voor zzp-ers, winkeliers en MKB-ers die zelf hun social media kanalen beheren. De open trainingen worden gegeven in kleine groepjes zodat er voldoende tijd en aandacht is voor jouw bedrijf en jouw vragen.

Data en kosten

De eerstvolgende training is op dinsdag 10 september 2019 van 09.30 – 12.30 uur. De kosten zijn €99,- exclusief btw.

Er zullen nog meer data ingepland worden in het najaar. Hier volgt binnenkort meer informatie over. Heb je interesse? Stuur me even een mailtje en dan zet ik je alvast op de lijst!

Trainingslocatie

De trainingen vinden plaats bij HNK (Het Nieuwe Kantoor) in Ede, Bennekomseweg 41. Goed te bereiken met de auto én het openbaar vervoer. Je kunt gratis parkeren op het eigen terrein.