Interim Soof

Je flexibele communicatie collega

Van het opzetten van een praktische communicatie of content strategie. Tot het implementeren en uitvoeren ervan. Soms heb je gewoon even extra 'handen' of expertise nodig.

Je wil het liefst iemand die een stevige basis neerzet én die meedenkt en werkt zodat je goed en onderscheidend (online en offline) zichtbaar bent en je doelgroep bereikt en activeert.

Stop met maar wat doen. Het is tijd voor een plan én actie.

Ja, ik dat wil ik!
Ik plan een kennismaking in

Tijdvreters of impact makers

Je ziet online en offline van alles gebeuren bij andere bedrijven en organisaties. Je weet dat het voor jullie ook heel goed kan werken. Maar hoe bereik je jouw doelgroep? En hoe activeer je ze? ('Hallo! Bel ons!')

Even een berichtje online zetten zonder plan heeft geen zin. Zomaar nog een extra flyer maken ook niet. Je moet precies weten wat je doel is, wat je moet doen en voor wie je dat doet. Anders is het zonde van de tijd, het geld en energie die je erin steekt.

Je wil communicatie en content die RAAKT. Een pakkende boodschap die zorgt voor impact bij je doelgroep.

Maar hoe dan? En wie gaat dat dan allemaal bedenken en doen?

Strategie - plan - actie!

Alles begint met een slimme strategie en een praktisch en haalbaar plan. Ik duik in de wereld van jouw bedrijf of organisatie. Waar sta je voor als merk? Wat wil je uitstralen? En wie wil je bereiken? Wat is belangrijk voor jouw doelgroep en welke vragen hebben ze?

Ik zet een heldere strategie op zodat je een stevig fundament hebt voor je communicatie en zichtbaarheid.

  • Ik denk met je mee over je centrale boodschap.
  • We zorgen ervoor dat je niet alle kanten op gaat met je verhaal, online en offline.
  • En we stemmen af welke kanalen je gaat gebruiken (website, social media, podcast, tijdschrift, flyer etc.) én in welke vorm. Ga je aan de slag met tekst, animatie, video en/of voice? Online of offline? Passend bij de organisatie en je doelgroep.

We maken het heel concreet zodat je weet waar je wel en (nu) geen tijd in gaat steken.

Dit bundel ik in een concreet en haalbaar plan, helemaal op maat voor jouw organisatie en doelgroep. Zo wordt het geen plan op de plank en ga je er echt mee aan de slag gaat. En daar help ik je natuurlijk mee!

Ideas that spread, win.

- Seth Godin -

Voor wie?

Mijn klanten zijn heel verschillend en toch hebben ze veel gemeen! Van (semi) overheid tot MKB. Van onderwijsinstituut tot adviesbureau in het sociaal domein. Van interieur architect tot gemeente.

Allemaal bedrijven en organisaties die een stap extra zetten voor hun klanten en doelgroep. En die weten dat de wereld steeds verandert en breder is dan hun eigen bubbel.

Bedrijven en organisaties die vooruit denken en bereid zijn om nu al stappen te zetten die nodig zijn om straks nog relevant te zijn.

Gaat dit over jou? Mooi! Laten we dan gauw vrijblijvend kennismaken.

Klanten over Soof

Wij werken graag met kundige maar ook leuke spontane mensen. Sophie is er een van. Haar plezierige manier van omgaan met ons en ons bedrijf is aanstekelijk. Ze is streng en staat vervolgens toch open voor alles wat we zeggen en vragen. Dus haar flexibiliteit is heel groot. En we zien dagelijks de positieve resultaten van haar begeleiding.

De strategiesessie gaf ons inzicht in onze communicatie en marketing. We zijn vervolgens aan de slag gegaan met Marketing Support door de kennis en kunde van Sophie op dit terrein en de positieve ervaringen die we met haar hebben opgedaan.

Daarnaast is het fijn om een stok achter de deur te voelen of liever een door Sophie aangezwengelde Sense of urgency. Dankzij de eerlijke feedback en toch met de nodige charme en de bereidheid om mee te denken in hoe wij willen werken denken en doen. Sophie veert mee en laat ons dan toch de bocht maken.

Voor ons was de grootste uitdaging om tijd vrij te maken voor onze communicatie en marketing. Maar we merken dat we als bedrijf echt een stap verder zijn nu we de juiste focus hebben.

Thomas Beke - SZpecialist

Ik koos voor een Strategiesessie na een zeer inspirerende gratis sparsessie waarin Sophie al liet zien dat ze zich inleefde en inlas in onze onderneming en onze klanten.

Voor onze sessie vond ik het lastig om te kiezen waar ik me op zou richten bij het aantrekken van nieuwe klanten. LinkedIn, ja leuk, maar hoe dan? Ik had sterk het gevoel dat het beter kon, maar wist niet goed hoe precies.

Ik weet nu waar ik me de komende periode op kan richten met mijn marketing. Niet meer hopen dat het goed uitpakt, maar meer vertrouwen in dat wat we doen ook - op den duur - effect zal hebben.

Sophie heeft me duidelijk gemaakt wat het betekent om vanuit de klant te denken. Hoe je mensen meeneemt in je waarom. Dat het best persoonlijk en prikkelend mag zijn.

Ik ben onder de indruk van Sophies aanpak. Door haar grondige voorwerk en de vragenlijst vooraf konden we in de sessie meteen de diepte in.

Sophie, je werkwijze inspireert mij als ondernemer om de hoogste kwaliteit te bieden.

Janine Koppers - Roots of Me

Wij wilden met SZpecialist werken aan naamsbekendheid en zichtbaarheid. We wilden hulp bij het maken van de juiste content en het aantrekken van mensen.

Dat is gelukt!

Samenwerken met Sophie is meteen een stok achter de deur om actief te blijven met onze communicatie en marketing.

Ze denkt mee vanuit jouw bedrijf en weet doelen mee te realiseren. Ze heeft veel kennis en geeft bruikbare en werkbare tips. Met veel passie, enthousiasme en ongevraagd meedenken helpt ze jouw bedrijf mee naar een hoger niveau. Ze is een inhoudelijk expert en een heel fijn mens om mee te werken!

Femke de Vos - SZpecialist