Marketing Support

Dé hulplijn voor bedrijven en organisaties die geen marketing en communicatie expertise in huis hebben

Je weet dat je nu écht met je marketing en communicatie aan de slag moet. Dat online zichtbaar zijn belangrijk is.

Er staat wel een goede basis, je hebt een plan. Maar hoe blijf je nu consistent zichtbaar. Met de juiste boodschap en liefst zonder hier de hele dag mee bezig te zijn. Hoe pak je dit aan als je hier geen aparte afdeling voor hebt.

We doen het samen tijdens de marketing support sessies. Want het is net als met sporten: starten is goed. Volhouden is beter.

Klinkt goed!
Laten we kennismaken

Je begint vol goede moed...

Tijdens een strategiesessie of Aan de Slag dag hebben we samen een concreet en haalbaar plan neergezet. Of je hebt een plan gemaakt een andere marketing en communicatie specialist. Maar hoe ga je nu verder?

Zoals dat gaat met plannen en goede voornemens: je gaat enthousiast aan de slag. Je begint vol goede moed met alle acties die afgesproken zijn.

Toch komt er vaak een moment dat je het even niet meer weet. Je bent door je inspiratie heen of je hebt een ander vraagstuk op het gebied van marketing en communicatie. Dan is het fijn om een vaste hulplijn te hebben.

Wat je nodig hebt is Marketing Support. We gaan samen met jouw plan aan de slag zodat je in actie blijft en consistent aan je marketing en communicatie blijft werken. Ik denk met je mee, adviseer, ben je stok achter de deur, vraagbaak en enthousiaste supporter.

“Long term consistency beats short term intensity"

- Bruce Lee -

Marketing Support helpt je om na het opzetten van een strategie in actie te komen en te blijven. Zodat alle tijd, geld en moeite die je hebt gestoken in het maken van die strategie ook resultaat oplevert.

Even praktisch! Hoe gaat het in zijn werk?

Alles start met een plan

Hebben we samen een strategiesessie of Aan de Slag dag gedaan? Dan is dat de basis waar we op gaan bouwen. Heb je een heldere strategie opgezet met een andere communicatie of marketing specialist, dan kijken we of dit voldoende is om op meteen mee aan de slag te kunnen.

Als de basis staat, gaan we praktisch aan de slag. Met slimme tools en praktisch advies. En uiteraard denk ik inhoudelijk en creatief met je mee zodat je het niet allemaal zelf hoeft te bedenken.

En dan?

We spreken elkaar een of twee keer per maand. Eens per maand een uur of twee keer per maand een half uur, net wat voor jou en jouw bedrijf het beste werkt. We kijken naar de resultaten en kansen. En sturen bij waar nodig. De sessies zijn heel praktisch. Je bereid het van tevoren voor (dat doe ik ook) en na afloop heb je een concrete en haalbare actielijst. Je weet waar je mee aan de slag gaat. Geen onnodig getwijfel of je wel met het juiste bezig bent.

Klinkt goed!
Laten we kennismaken

Klanten over Soof

Ik worstelde met mijn marketing en positionering. Ik kreeg wel klanten door mond tot mond reclame. En hoewel dat natuurlijk fantastisch is, is het niet genoeg om met mijn bedrijf te laten groeien.

Na wat zelf rommelen zag ik dat ik hulp nodig had. Ik had geen overzicht en deed van alles maar een beetje. Ik voelde me 'overwhelmed' door alle mogelijkheden.

Sinds ik met Sophie werk heb ik een duidelijke lijn in hoe ik de komende maanden aan de slag ga. Niet teveel tegelijk. Stap voor stap. Mijn prioriteiten zijn helder en ik weet wat ik moet doen. Hierdoor ervaar ik meer rust.

Maar dat niet alleen: mijn marketing werpt nu zijn vruchten af en is effectief. En daar gaat het natuurlijk om! Sophie is heel deskundig en kan haar kennis goed overbrengen. Ze brengt structuur aan en zorgt ervoor dat je daar altijd op terug kan vallen.

Daarnaast is het ook nog een feest om met Sophie te werken. Ze heeft oog voor wat ik belangrijk vindt en maakt echt een persoonlijk plan. We werken hard samen tijdens de Marketing Support die we nu maandelijks doen, maar er wordt ook veel gelachen. Een mooie combinatie.

Ingrid Raven - Kijk in de Praktijk/ Raven Remedial Teaching

Mijn social media lag een beetje stil. Vooral omdat ik niet goed wist wat ik waar moest plaatsen. "Waar moet ik in vredesnaam over schrijven?" Het leek me een goed plan dat iemand me daar een voorzet in zou geven.

De VIP dag met Sophie is me heel goed bevallen. Op een mooie locatie in Wageningen hebben we een dag samen gezeten. Sophie stelt kritische vragen, denkt heel goed mee, schakelt snel en ziet haakjes die ik zelf niet zie.

Na deze dag heb ik, naast de online modules met ook nog veel informatie, een strategie in verder op voort te borduren. Maar ook een praktische ‘kapstok’ waar ik in mijn social media op kan richten. Kortom ik heb nu meer structuur, een strategie en een content planner.

Ik zou deze VIP dag zeker aanraden wanneer je net als ik, zoekt naar een strategie, een plan, zodat je niet langer hoeft te worstelen met wat je wanneer waar moet plaatsen.

Het is de investering meer dan waard!

Dianne Habraken - DH Finance

Werken met Sophie is naast positief en gezellig vooral doelgericht doorpakken.

Ze bereidt zich grondig voor op mijn vraagstuk en duikt volledig in mijn profiel en website. Dat maakt dat tijdens de VIP dag echt wat bereikt wordt.

Het is niet alleen strategisch advies maar ook praktisch doorvoeren en kijken wat het doet. Ik voelde alle aandacht en dat ze er echt voor me is.

Ook na de VIP dag kwam ze nog met opgeborrelde ideeën die echt hout slaan. Ze weet waar ze over praat en dat maakte dat ik bereid was om zaken los te laten die overbodig waren.

Dat zorgt nu voor focus, en helderheid.

En ik hou van werken op fijne locaties en dat doet Sophie ook.

Carolijn Roelofs - Coachable
Moet ik het daarna alleen doen?

Na iedere sessie heb je de verse kennis en tools in handen om zelf aan de slag te gaan. Ik help je met content ideeën en schrijf mee waar nodig. Je staat er dus niet alleen voor. Ik ben je vraagbaak en sparringpartner (en vaak ook stok achter de deur 😉).

Je hebt communicatie en marketing expertise 'in huis' zonder dat je daar iemand voor aan hoeft te nemen. Je eigen creatieve content strateeg achter de hand.

We plannen een keer per maand een online Marketing Support sessie van een uur (of twee keer per maand een half uur) zodat je in beweging blijft en je zeker weet dat je al die tijd en energie er niet voor niets in steekt. Een soort personal trainer maar dan voor je marketing en communicatie.

Wat kost het?

Je betaalt 250,- ex btw per maand voor marketing support. Daarvoor krijg je:

 • Eén keer per maand een online sessie van een uur of twee keer per maand een online sessie van een half uur waarin we praktisch met jouw vraagstukken aan de slag gaan.
 • Slimme tools zodat het minder tijd kost om met je communicatie en marketing aan de slag te gaan.
 • Voldoende ideeën en inspiratie voor je online en offline kanalen om lekker mee vooruit te kunnen.
 • Een stevige stok achter de deur om in actie te komen en blijven.
 • Een vaste communicatie en marketing vraagbaak die bekend is met jouw bedrijf, zonder daar iemand voor aan te hoeven nemen.

“To achieve great things, two things are needed; a plan, and not quite enough time.”

- Leonard Bernstein -

En nu?

Als je helemaal tot hier door hebt gelezen, ga ik er vanuit dat je wel overtuigd bent van het nut en de noodzaak van marketing support. Dan kun je twee dingen doen. Nou ja, drie eigenlijk:

 1. Je kunt het zelf blijven proberen.
  Helemaal prima natuurlijk. Hou wel in de gaten wat het je aan tijd en energie kost én wat het oplevert.
 2. Je kunt er nog even over nadenken en verder rond kijken.
  Zeker als je nog niet met me hebt samengewerkt, wil je wel weten of dit de beste optie voor je is (tip: kennismaken kan altijd. Kost niks en je zit nergens aan vast.)
 3. Je weet het al: je wil nu serieus aan de slag met je marketing en online zichtbaarheid.Je wil die support, vraagbaak en stok achter de deur.
  Klik dan op de knop hieronder en dan plannen we zo snel mogelijk een afspraak in.
Ja dat wil ik!
Ik plan een afspraak in

Klanten over Soof

"Bij het starten van mijn bedrijf als ceremoniespreker de opzet van de Verhaaldag, wist ik wel wat ik kon en wilde, maar niet hoe ik dat de wereld zou moeten laten weten.

Door met Sophie te spreken en samen te kijken wat bij mij past, welke sociale media, vorm van website, gaf dat rust en overzicht. Samen maakten we een plan en door regelmatig af te spreken (heel belangrijk!) hield ik de vaart erin en ook het vertrouwen.

Samenwerking met Sophie bracht me rust. Niet iedereen kan alles. Gelukkig maar. Door haar in te schakelen kon ik me richten op wat ik leuk vind en kan.

Sophie is niet bang om te benoemen wat ze vindt. Dat is fijn want daar heb je als ondernemer het meest aan. Eerlijkheid. Wat ook fijn is, is dat Sophie focus heeft. Kiezen waar je goed in bent en energie van krijgt. De rest komt later of niet."

Lilian Oostveen - verhaaldag.nl

"Wat mij betreft is het traject voor iedereen die vastloopt bij het vinden en nader definiëren van zijn/haar doelgroep, de boodschap die je wil overbrengen en hoe deze te verwerken in een concreet productaanbod!

Tijdens de Marketing Support voorziet Sophie je van praktische handvaten en top support. Ze is een fijne sparringpartner: soms de strenge juf (die we allemaal wel eens nodig hebben als stok achter de deur), maar altijd een aandachtige gesprekspartner die perfect aanvoelt met welk probleem je worstelt.

Daarbij spant ze zich tot het uiterste in om samen met jou tot de beste oplossing te komen. Kortom; een tevreden klant!"

Miranda van Rossum - The Concept Builders / The Contact Builders

Ik koos voor een Strategiesessie na een zeer inspirerende gratis sparsessie waarin Sophie al liet zien dat ze zich inleefde en inlas in onze onderneming en onze klanten.

Voor onze sessie vond ik het lastig om te kiezen waar ik me op zou richten bij het aantrekken van nieuwe klanten. LinkedIn, ja leuk, maar hoe dan? Ik had sterk het gevoel dat het beter kon, maar wist niet goed hoe precies.

Ik weet nu waar ik me de komende periode op kan richten met mijn marketing. Niet meer hopen dat het goed uitpakt, maar meer vertrouwen in dat wat we doen ook - op den duur - effect zal hebben.

Sophie heeft me duidelijk gemaakt wat het betekent om vanuit de klant te denken. Hoe je mensen meeneemt in je waarom. Dat het best persoonlijk en prikkelend mag zijn.

Ik ben onder de indruk van Sophies aanpak. Door haar grondige voorwerk en de vragenlijst vooraf konden we in de sessie meteen de diepte in.

Sophie, je werkwijze inspireert mij als ondernemer om de hoogste kwaliteit te bieden.

Janine Koppers - Roots of Me