Online marketing scan

Veel ondernemers lopen tegen hetzelfde probleem aan

 • Je bent lekker aan de slag gegaan met je website en verschillende social media kanalen maar de resultaten vallen nog tegen.
 • Je krijgt vooral likes van vrienden en familie… Hoe zet je nu jouw website en social media goed in om ook echt klanten aan te trekken?
 • Je weet dat online kanalen een must zijn voor je bedrijf. En dat een strategie onmisbaar is om het verschil te maken in het enorme online aanbod.

Hoe krijg je nou resultaat uit al die tijd en moeite die je erin steekt?

Een online marketing scan helpt jou inzicht te krijgen of je op de juiste platforms zit, of je daar de juiste dingen doet én of dit ook aansluit bij jou als ondernemer en jouw bedrijf.

Hoe werkt een online marketing scan?

 1. Je krijgt vooraf een vragenlijst gericht op je website en je social media kanalen. Aan de hand daarvan maak ik een uitgebreide scan hiervan.
 2. In een gesprek van 1 uur via Zoom nemen we de scan door en krijg je advies op maat. Ik denk op een creatieve manier met je mee hoe jij jouw online kanalen effectiever in kunt zetten.
 3. Na afloop van het gesprek krijg je van mij de samenvatting van het advies. Het is heel praktisch: je weet waar je als eerste mee aan de slag moet om meer klanten aan te trekken (en waar je geen energie in hoeft te steken).

Investering

 • De scan (inclusief bespreking) kost 194,- exclusief btw
 • Ongeveer 1 uur 'huiswerk' voorafgaand aan ons gesprek (vragenlijst invullen)

Ik raad je aan om na de scan tijd vrij te maken in je agenda om met het advies aan de slag te gaan. Het risico bestaat anders dat het in je mailbox blijft hangen en er niets verandert.

Wat levert een scan op?

 • Focus - Waar ga je je (als eerste) op richten, op maat dus passend bij jouw bedrijf
 • Duidelijkheid - Wat ga je op welk kanaal doen
 • Tijd - Je weet waar je je kostbare tijd aan moet besteden

Nu inplannen

Wil je een online marketing scan boeken? Geef hieronder je naam en e-mailadres door en we plannen het zo snel mogelijk in.

  Naam
  E-mail
  Heb je een voorkeur voor dagen en/of tijden? Laat het weten:
  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.