Samen met Soof

Je bent lekker aan de slag met je bedrijf. Je website staat en je hebt verschillende social media kanalen ingezet om de wereld te laten weten wat jij doet.

Om je online communicatie te professionaliseren heb je trainingen en workshops gevolgd. Je bent een hoop kennis en vaardigheden rijker maar het in de praktijk brengen blijkt lastig. Hoe en wanneer ga je hier nou echt mee aan de slag?

Doe het Samen met Soof

Er komt altijd wel iets tussendoor wat jij op dat moment belangrijker vindt dan je website en social media bijhouden. Werken aan je online zichtbaarheid schuif je steeds voor je uit. Hoe bereik jij nu jouw ideale klant?

Om echt aan de slag te gaan heb je vaak een stok achter de deur nodig. In een traject van drie maanden brengen we meer lijn in jouw social media kanalen. We stellen jouw website en social media accounts goed in en leggen een basis voor een goede social media strategie.

Hoe werkt dit?

We starten het traject met een social media scan. We bespreken tijdens deze live sessie de doelen van jouw bedrijf en de wensen van jou als ondernemer. We kijken hoe de kanalen nu ingezet worden en je kunt meteen aan de slag met de tips.

We inventariseren jouw wensen op het gebied van marketing en online zichtbaarheid. Ik help je met keuzes maken waar jouw focus moet liggen en waar jij het beste je tijd in kunt steken. Ik kijk met een frisse blik mee, monitor je voortgang en adviseer waar nodig.

Na de eerste live sessie hebben we nog drie contactmomenten van een uur via Skype, Facetime of Whatsapp videobellen. We nemen door welke acties je hebt ondernomen en kijken naar de resultaten. Zo wordt duidelijk waar je bij moet schaven of wat je anders aan kunt pakken. Naast deze contactmomenten kun je me tijdens de drie maanden onbeperkt vragen stellen via mail.

Wat levert het jou op?

  • Advies, kennis en tips op maat voor jouw bedrijf
  • Focus! Een duidelijk plan waar jij je tijd en energie in moet steken (en waar niet!)
  • Een stok achter de deur om nu echt aan de slag te gaan met je marketing
  • Een sterk online visitekaartje op de voor jou relevante kanalen

Investering

  • Het traject kost 794,- exclusief btw (inclusief Social Media Scan)
  • Een live sessie van 1,5 uur plus 3x 1 uur een online gesprek via Skype, Facetime of Whatsapp videobellen
  • Een tijdsinvestering van een uur tot een dagdeel per week

Ik wil samen aan de slag!

Klik op de Contact button hieronder, vul je gegevens in en ik neem contact met je op voor het plannen van een afspraak. Twijfel je nog? Laat het me weten. Dan kijken we samen of dit traject bij jou past of dat een andere optie beter is .