Social media scan

Veel ondernemers lopen tegen hetzelfde probleem aan

  • Je bent lekker aan de slag gegaan met je website en verschillende social media kanalen maar de resultaten vallen nog tegen.
  • Je krijgt vooral likes van vrienden en familie… Hoe zet je nu jouw website en social media goed in om ook echt klanten aan te trekken?
  • Je weet dat social media een must is voor je bedrijf. En dat een strategie onmisbaar is om het verschil te maken in het enorme online aanbod.

Hoe krijg je nou resultaat uit al die tijd en moeite die je erin steekt?

Een social media scan helpt jou inzicht te krijgen of je op de juiste platforms zit, of je daar de juiste dingen doet én of dit ook aansluit bij jou als ondernemer en jouw bedrijf.

Hoe werkt een social media scan?

Je krijgt vooraf een vragenlijst gericht op je website en de social media kanalen die je nu inzet voor jouw bedrijf. Aan de hand daarvan maak ik een scan van je website en je social kanalen.

In een online gesprek (via Skype of Zoom) van 1 uur nemen we de scan door en krijg je advies. Ik denk op een creatieve manier met je mee hoe jij jouw online marketing effectiever in kunt zetten.

Na afloop van het gesprek krijg je van mij de samenvatting van het advies en tips waarmee je meteen aan de slag kunt.

Investering

  • €155,- exclusief btw
  • Ongeveer 1 uur huiswerk voorafgaand aan ons gesprek (vragenlijst invullen)

Plan na deze scan tijd in je agenda om met het advies aan de slag te gaan. Het risico bestaat anders dat het advies in je mailbox blijft hangen en er niets verandert.

Wat levert een scan op?

  • Focus – Waar ga je je (als eerste) op richten
  • Duidelijkheid – Wat ga je op welk kanaal doen
  • Tijd – Je weet waar je je kostbare tijd aan moet besteden

Nu inplannen

Wil je een social media scan boeken? Vul je gegevens hieronder in en ik neem snel contact met je op voor het plannen van een afspraak.

Naam
E-mail

Ik hoop met deze social media scan het volgende te bereiken:
 Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.
(algemene voorwaarden)